Icare TA01

Binnen contact tonometrie heft er sinmiddels ook evolutie plaatsgevonden. Waar we voorheen gebruik moesten maken van Goldmann tonometers is er nu de Icare TA01. Het grote voordeel van deze tonometer is dat je geen verdoving meer hoeft te gebruiken om een meting te verrichten. Dit betekent dat iedereen dit apparaat kan bedienen. Ook is er geen fluoresceïne meer nodig wat de uitkomst van de meting veel consistenter maakt. De apparaten van Icare zijn heel makkelijk te bedienen en Sander legt je in de onderstaande filmpjes uit hoe je zo snel mogelijk met je Icare TA01 aan de gang kunt. Veel plezier!

Verschil tussen Icare IC100 en TA01

In deze video leggen we de verschillen uit tussen de Icare IC100 en TA01. Naast de uiterlijke verschillen zijn er een paar kleine andere dingen wat ze verschillend maken. Maar ze zijn toch ook weer zó hetzelfde.

Unboxing Icare TA01

In deze video laten we je zien hoe de Icare TA01 wordt geleverd en wat er allemaal bij zit. Het is een ordinaire unboxing video.  Je zult zien dat de TA01 uitgebreid wordt geleverd met de nodige accessoires. Alles mooi bij elkaar in een stevige koffer. s

Gereed maken van de Icare TA01

Voordat je een meting kunt verrichten met de Icare TA01 moet je deze eerst ‘laden’. In deze video leggen we je uit hoe je dit eenvoudig kunt doen. 

Een meting uitvoeren met de TA01

In deze video vertellen we je hoe eenvoudig het is om een meting te verrichten met de Icare TA01. Selecteer de juiste instelling en je kunt direct de meting starten. 

Het onderhouden van je Icare TA01

Ondanks de Icare TA01 aardig onderhouds vrij is ontkom je er niet aan dat je specifieke zaken aandacht moet geven. In deze video leggen we je uit waar je wel eens mee te maken zult krijgen en hoe eenvoudig je deze kunt verhelpen.