Droge ogen modules

Naast topografie beschikt de CSO Antares+ over een heel uitgebreid portfolio om droge ogen in kaart te brengen. Hieronder behandelen we de meest voorkomende zodat je er snel mee aan de slag kunt. 

Meten van de traanmeniscus deel 1

In deze video laten we je zien hoe je eenvoudig de traanmeniscus van het oog kan meten met je CSO Antares+. Heel eenvoudig, maar je moet nét even weten waar je het kunt vinden.

Meten van de traanmeniscus deel 2

Zodra je de traanmeniscus hebt gemeten wil je deze natuurlijk ook kunnen opmeten. In deze video behandelen we de makkelijkste manier om dit te doen.

Meibografie - deel 1

In deze video laten we je zien hoe je eenvoudig een afbeelding kunt maken van de kliertjes van Meibom. Een feature die steeds belangrijker wordt in onze lenspraktijk. 

Meibografie - deel 2

We laten je in deze video zien hoe uitgebreid en vooral objectief de CSO Antares+ de atrofie van de kliertjes van Meibom inzichtelijk maakt. Op deze maak je het voor kun de patiënt/cliënt heel erg inzichtelijk en begrijpbaar. 

NIBUT meting - deel 1

Het meten van de NIBUT wordt steeds belangrijker, niet alleen meer voor het dragen van contactlenzen. De Antares+ beschikt over een hele mooie module om deze te meten. In deze video leggen we het uit.

NIBUT meting - deel 1

Eenmaal de NIBUT meting verricht is het zinvol om naar de gemeten waardes te kijken. De CSO Antares+ heeft een tot nu toe ongeëvenaarde manier om alles inzichtelijk te maken. In deze video leggen we het je uit