Topografie

Ondanks de CSO Antares+ veel meer is dan alleen een corneatopograaf zal corneatopografie waarschijnlijk toch de meest gebruikte feature zijn, ook in jouw praktijk. Daarom hebben we hieronder de meestvoorkomende topics uitgelegd zodat je snel aan de slag kunt en het maximale er uit kunt halen.

Overview beginscherm

In deze video behandelen we het startscherm ná een topografie meting en kijken we naar aquasitie statistieken, een unieke functie wat je in één oogopslag al je uitgevoerde metingen met elkaar laat vergelijken.

Overview 1 map

In het topograaf menu zijn er verschillende opties. In deze video leggen we uit wat de mogelijkheden zijn zodra je de optie ‘1 map’ aanklikt. 
In deze video verwijzen we naar een filmpje over schaalverdelingen, die kun je hier vinden. 

Rechter menubalk

Met de CSO Antares+ verzamel je een schat aan topografische waardes waarmee je heel veel dingen inzichtelijk kunt krijgen. In deze video vertellen we je waar je deze kunt vinden en leggen we de meest bruikbare onderdelen uit. 

Cornea diameter meten

Het manueel meten van de cornea diameter wordt steeds belangrijker. In deze video leggen we je uit hoe je dat doet in de CSO software. 

Verschilbeelden

met de Phoenix Software kun je ook heel eenvoudig verschilbeelden maken. Handig indien je ook aan Orthokeratologie doet in je praktijk. In deze video leggen we je uit hoe je te werk gaat. 

Aberrometrie

Met de Phoenix software kun je ook aberrometrie uitvoeren.  Nu is dit bij een reflectie topograaf als de CSO Antares+ enigzins beperkt, maar in deze video laten we je graag zien hoe je dit toch kunt gebruiken in je lenspraktijk.